ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-
10 ΜΑΡΤΙΟΥ ’22

Ημέρες: 4 | Νύχτες: 3 | Από: 395€

Η Κωνσταντινούπολη, διεθνής ονομασία Ιστανμπούλ γνωστή και ως η Πόλη και Βασιλεύουσα, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας

Τιμή κατά άτομο σεKonak Hotel Taksim 4*
Δίκλινο δωμάτιο395€
Μονόκλινο δωμάτιο475€
Παιδί έως 11 ετών365€
Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια με Turkish ή Aegean Airlines

3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4*

Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο

Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης

χειραποσκευή 8 κιλά

κόστος αποσκευής έως 23 κιλά για πτήσεις ΤΚ

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων €150

Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων

κόστος αποσκευής 23 κιλά για πτήσεις Α3 (€50 το άτομο)

Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, εορτών & επίσημων αργιών.

1η μέρα: Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Μετά την άφιξη και την παραλαβή των αποσκευών, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικό γλέντι με χορό της κοιλιάς και φολκλορικά μπαλέτα.

2η μέρα: Κωνσταντινούπολη (κλασική ξενάγηση Πόλης)

Πρόγευμα και για σήμερα έχουμε γνωριμία με την Πόλη. Θα ξεκινήσουμε με την Αγία Σοφία που αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών και ιδιαίτερο σύμβολο της ιστορίας μας. Συνεχίζουμε με τον Αρχαίο Ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί πριν καταλήξουμε στη Βασιλική Κινστέρνα του Ιουστινιανού. Θα δούμε το ανάκτορο Τοπ Καπί, που αποτελούσε το παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο ως τον 19ο αιώνα με τους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Τέλος, (προαιρετικά) επισκεφτείτε την κλειστή αγορά, το ξακουστό Καπαλί Τσαρσί, που ουσιαστικά είναι ένας λαβύρινθος από δρόμους με ζωγραφισμένες στοές και πάνω από 3000 μικρομάγαζα στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη (προαιρετική εκδρομή στα Πριγκηπόνησσα)

Μετά το πρωινό προαιρετικά θα μεταφερθούμε στο λιμάνι και θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι που θα μας πάει στα Πριγκηπόνησσα. Πρώτη στάση στην Χάλκη όπου θα ξεναγηθούμε στην Θεολογική Σχολή. Θα συνεχίσουμε για την Πρίγκηπο, με προαιρετικό γεύμα σε τοπική ψαροταβέρνα. Σας προτείνουμε μία βόλτα του νησιού με τις παραδοσιακές άμαξες. Μετά το τέλος της εκδρομής στα Πριγκηπόνησσα θα επιστρέψουμε στην Πόλη, όπου σας προτείνουμε μία βόλτα στην λεωφόρο του Πέραν.

4η μέρα: Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

Μετά το πρωινό, χρόνος διαθέσιμος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΚΕΤΑ