ΜΑΛΔΙΒΕΣ
BANYAN TREE 5*dlx
SPECIAL LONG STAY
ΙΟΥΝΙΟΣ-30 ΣΕΠ ’22

Ημέρες: 20 | Νύχτες: 19 | Από: 5780€

ΜΑΛΔΙΒΕΣ : 

Ζήστε το όνειρο του Ροβινσώνα Κρουσω τον 21ο αιώνα περπατωντας στις αστραφτερές  αμμουδιές με τους  κοκοφοίνικες να αγγίζουν τις λιμνοθάλασσες με τα τιρκουάζ νερά, πολύχρωμα ψαρια και  κοράλλια που γοητευσαν και τον μοναδικο Ζακ Κουστω , ηλιοβασιλέμα που κόβει  την ανάσα την ωρά   που απλώνεται  στο απέραντο γαλάζιο του Ινδικου Ωκεανού.

Αυτές οι μοναδικές διάσπαρτες χάντρες  που αναδύονται από το βαθύ μπλε της απέραντης έκτασης του Ινδικού Ωκεανού  έκαναν και τον Μπατούτα να τις αποκαλέσει στα χρονικά του ένα από τα θαύματα του κόσμου.

Και τον Μαρκο Πολο «Λουλούδι των Ινδιών» .

Το όνειρο ξεκινά από τη στιγμή που πατάτε το πόδι σας σε αυτόν τον μοναδικό ηλιόλουστο αρχιπελαγος   που περιλαμβάνει 1.190 νησίδες κοραλλιών, διασκορπισμένα σε όλο τον ισημερινό, σε ομάδες 26 φυσικών ατολλών που χωρίζονται σε 20 για διοικητικούς σκοπούς. Αυτά τα μικρά, γραφικά νησιά με την πυκνή τροπική βλάστηση, συμπεριλαμβανομένων των θάμνων, των ανθισμένων φυτών και των ψηλών φοινικών, περιτριγυρισμένες από άσπρες παραλίες, κρυσταλλικές λιμνοθάλασσες που εμφανίζουν όλες τις αποχρώσεις του μπλε είναι ο συνδυασμός που έχει αναγνωρίσει τις Μαλδίβες ως παράδεισο στη Γη.

Κάθε θέρετρο στις Μαλδίβες στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό νησί  και προσφέρει ένα εξωτικό μείγμα σύγχρονης πολυτέλειας και απομονωμένης ηρεμίας. Χωρίς εξαίρεση, όλα τα θέρετρα των Μαλδίβων έχουν μαλακές αμμώδεις παραλίες, διαφανείς λιμνοθάλασσες που περικλείονται από υφάλους που κατοικούνται από ποικιλία θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας και οτιδήποτε άλλο θα περίμενε κανείς σε τροπικές διακοπές – όλα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια. Ωστόσο, κάθε νησί θέρετρο έχει  μεμονωμένη γοητεία, το χαρακτήρα και την ατμόσφαιρά του που μπορούν να εκτιμηθούν καλύτερα μέσα από προσωπική εμπειρία.

Το κλίμα είναι ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο πληθυσμός ανέρχεται στους 417.000 κατοίκους και πρωτεύουσα είναι το νησί Μάλε.

Αν και γεωγραφικά απομονωμένες, οι Μαλδίβες είναι εύκολα προσβάσιμες αεροπορικώς από οπουδήποτε στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Το Κολομπο  απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο, από τη Σιγκαπούρη την Ντοχα  και το Ντουμπάι χρειάζονται περίπου τέσσερις ώρες και από την Ευρώπη χρειάζονται εννέα έως έντεκα ώρες για να φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο Velana.

Τιμή κατ' άτομο σε01/06-23/09 
Banyan Tree 5*
Oceanview Pool Villa
6790 €ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ
31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
Angsana Ihuru 5*
Beach Front Villa
5910 €
Angsana Velavaru 5*
Beach Front Villa
5780 €

BANYAN TREE RESORT ***** 

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Turkish
20 Διανυκτερεύσεις OCEANVIEW POOL VILLA

Καθημερινό πρωινό Αμερικανικού τύπου / Δείπνο
Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο εξωτερικού με ταχύπλοο
Ταξιδιωτικά ενημερωτικά έγραφα
Ασφάλεια Ταξιδιού αστικής ευθύνης και Covid19

 

ANGSANA IHURU  ***** 

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Turkish
20 Διανυκτερεύσεις BEACH FRONT  VILLA

Καθημερινό πρωινό Αμερικανικού τύπου/Γεύμα/Δείπνο (all Inclusive, minibar and Unlimited alcoholic and non-alcoholic beverages)

Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο εξωτερικού με ταχύπλοο
Ταξιδιωτικά ενημερωτικά έγραφα
Ασφάλεια Ταξιδιού αστικής ευθύνης

 

 

ANGSANA VELAVARU  ***** 

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Turkish
20 Διανυκτερεύσεις BEACH FRONT  VILLA

Καθημερινό πρωινό Αμερικανικού τύπου /Γεύμα /Δείπνο (all Inclusive, minibar and Unlimited alcoholic and non-alcoholic beverages)

Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο εξωτερικού με Υδροπλάνο

Ταξιδιωτικά ενημερωτικά έγραφα
Ασφάλεια Ταξιδιού αστικής ευθύνης

 

 

ΔΕΝ Περιλαμβάνονται  [ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΚΕΤΑ]
Αχθοφορικά και Φιλοδωρήματα
Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλοι καύσιμων 410€

 

Την υψηλή περίοδο από 15 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις στους αεροπορικούς ναύλους .

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Όλες οι τιμές  είναι υπολογισμένες με τις σημερινές ισοτιμίες των Ξένων Νομισμάτων την ημέρα έκδοσης της προσφοράς. Οι προσφορές είναι υπολογισμένες με τους οικονομικότερους ναύλους (με τα σημερινά δεδομένα ) και συγκεκριμένους τύπους δωματίων σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα υπάρχει τροποποίηση του κόστους .

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΚΕΤΑ