ΜΑΛΔΙΒΕΣ
KURUMBA HOTEL 5*dlx
ΙΟΥΝΙΟΣ-ΟΚΤ ΄22

Ημέρες: 8 | Νύχτες: 7 | Από: 1250€

ΜΑΛΔΙΒΕΣ : 

Ζήστε το όνειρο του Ροβινσώνα Κρουσω τον 21ο αιώνα περπατωντας στις αστραφτερές  αμμουδιές με τους  κοκοφοίνικες να αγγίζουν τις λιμνοθάλασσες με τα τιρκουάζ νερά, πολύχρωμα ψαρια και  κοράλλια που γοητευσαν και τον μοναδικο Ζακ Κουστω , ηλιοβασιλέμα που κόβει  την ανάσα την ωρά   που απλώνεται  στο απέραντο γαλάζιο του Ινδικου Ωκεανού.

Αυτές οι μοναδικές διάσπαρτες χάντρες  που αναδύονται από το βαθύ μπλε της απέραντης έκτασης του Ινδικού Ωκεανού  έκαναν και τον Μπατούτα να τις αποκαλέσει στα χρονικά του ένα από τα θαύματα του κόσμου.

Και τον Μαρκο Πολο «Λουλούδι των Ινδιών» .

Το όνειρο ξεκινά από τη στιγμή που πατάτε το πόδι σας σε αυτόν τον μοναδικό ηλιόλουστο αρχιπελαγος   που περιλαμβάνει 1.190 νησίδες κοραλλιών, διασκορπισμένα σε όλο τον ισημερινό, σε ομάδες 26 φυσικών ατολλών που χωρίζονται σε 20 για διοικητικούς σκοπούς. Αυτά τα μικρά, γραφικά νησιά με την πυκνή τροπική βλάστηση, συμπεριλαμβανομένων των θάμνων, των ανθισμένων φυτών και των ψηλών φοινικών, περιτριγυρισμένες από άσπρες παραλίες, κρυσταλλικές λιμνοθάλασσες που εμφανίζουν όλες τις αποχρώσεις του μπλε είναι ο συνδυασμός που έχει αναγνωρίσει τις Μαλδίβες ως παράδεισο στη Γη.

Κάθε θέρετρο στις Μαλδίβες στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό νησί  και προσφέρει ένα εξωτικό μείγμα σύγχρονης πολυτέλειας και απομονωμένης ηρεμίας. Χωρίς εξαίρεση, όλα τα θέρετρα των Μαλδίβων έχουν μαλακές αμμώδεις παραλίες, διαφανείς λιμνοθάλασσες που περικλείονται από υφάλους που κατοικούνται από ποικιλία θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας και οτιδήποτε άλλο θα περίμενε κανείς σε τροπικές διακοπές – όλα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια. Ωστόσο, κάθε νησί θέρετρο έχει  μεμονωμένη γοητεία, το χαρακτήρα και την ατμόσφαιρά του που μπορούν να εκτιμηθούν καλύτερα μέσα από προσωπική εμπειρία.

Το κλίμα είναι ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ο πληθυσμός ανέρχεται στους 417.000 κατοίκους και πρωτεύουσα είναι το νησί Μάλε.

Αν και γεωγραφικά απομονωμένες, οι Μαλδίβες είναι εύκολα προσβάσιμες αεροπορικώς από οπουδήποτε στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Το Κολομπο  απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο, από τη Σιγκαπούρη την Ντοχα  και το Ντουμπάι χρειάζονται περίπου τέσσερις ώρες και από την Ευρώπη χρειάζονται εννέα έως έντεκα ώρες για να φτάσετε στο διεθνές αεροδρόμιο Velana.

Τιμή κατά άτομο σε01/06-31/10
Superior Room1250 €-ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ 30ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΩΣ 31ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 400€ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
-ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 01/08-31/10 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 320€ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ
Deluxe Bungalow1490 €ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ 30ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΩΣ 31ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 400€ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
-ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 01/08-31/10 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 320€ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ
Beach Front Deluxe Bungalow1760 €-ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ 30ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΩΣ 31ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 400€ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
-ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 01/08-31/10 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 320€ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ
Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με   QATAR
5 Διανυκτερεύσεις
Καθημερινό πρωινό Αμερικανικού τύπου και δείπνο
Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο εξωτερικού
Ταξιδιωτικά ενημερωτικά έγραφα
Ασφάλεια Ταξιδιού αστικής ευθύνηςGreen Tax 6 USD την ημέρα κατά άτομο
Δεν Περιλαμβάνονται
Αχθοφορικά και Φιλοδωρήματα
Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλοι καύσιμων 440€ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι τιμές  είναι υπολογισμένες με τις σημερινές ισοτιμίες των Ξένων Νομισμάτων την ημέρα έκδοσης της προσφοράς. Οι προσφορές είναι υπολογισμένες με τους οικονομικότερους ναύλους (με τα σημερινά δεδομένα ) και συγκεκριμένους τύπους δωματίων σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα υπάρχει τροποποίηση του κόστους που

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΚΕΤΑ